Sveču veidne 52600

€16,30
Noliktavā
SKU
Sveču veidne 52600

Polikarbonāta veidne svecēm.

Izmēri:

Augstums: 20 cm Platums: 5,5 cm

Karstumizturīga līdz 120 °C

Ieteicama parafīna, parafīna/stearīna, sojas, rapšu vaskiem.

Bišu vaska sveces var grūti nākt ārā no veidnes.

Tīra stearīna svecēm veidnes kalpošanas laiks var būt mazāks.

Lietošana:

1.Izkausējiet sveču vasku, kas paredzēts stāvsveču izgatavošanai ūdens peldē. Ja izmantosiet vasku, kas paredzēts konteinersvecēm, tad izlietā svece var grūti nākt ārā no veidnes.

2. Izvelciet dakti cauri veidnei un galā uzsieniet 1-4 mezglus atkarībā no dakts izmēra. Mazliet ievelciet dakti iekš caurumā, lai dakts mezgli strādātu kā korķis.

3. Nostipriniet dakti ar adatas palīdzību, kura ietilpst komplektā.

4.Ielejiet vasku veidnē

5. Gaidiet kamēr vasks sacietē. Vasks var cietēt no 1-6 stundām atkarībā no telpas temperatūras

6. Vaskam cietējot pie dakts var izveidoties caurums, jo dakts sasūcas ar vasku. Ar adatu var uztaisīt lielāku caurumu, lai caurumā var ieliet vasku un to aizpildīt.

7. Kad vasks ir pilnībā sacietējis un svece ir atdzisusi, jānogriež mezgls un svece aiz dakts jāizvelk no veidnes. Ja svece nenāk ārā no veidnes, tad to var ielikt ledusskapī uz 10 minūtēm. Svece nedrīkst būt silta, jo tad tā var saplaisāt.

 

* Dakts neietilpst komplektā .Dakts izmērs var atšķirties, jo izmēru ietekmē vairāki faktori: liešanas temperatūra; krāsas un/vai smaržeļļas vai ēteriskās eļļas pievienošana; sveces liešana no sveču pārpalikumiem. Lai atrastu Jums piemērotāko dakti ir vairākas reizes jānodedzina svece. Ja liesma ir par lielu un svece tek, tad jāizvēlas mazāka dakts, ja svece neizdeg, tad jāizvēlas lielāka dakts

Uzrakstīt atsauksmi
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Copyright © 2013-2018 Lauretacandles.com. All rights reserved.